Scroll omlaag

Wie zijn wij

Wij zijn Nunazorg. Al meer dan 10 jaar lang zijn we er voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare. Dit noemen wij nazorg aan nabestaanden. We zijn een luisterend oor maar onderzoeken daarnaast welke hulpvragen er spelen. We kijken naar emotionele, sociale, administratieve en gezondheidsaspecten van iemands leven. We helpen met vragen en zorgen die mensen aan ons kenbaar maken, en zoeken steeds oplossingen op maat. Vervolgens houden wij contact met de nabestaanden zolang zij dat zelf wenselijk vinden. Op deze manier overleggen we steeds tijdig welke hulp er nodig is en waar er moet worden bijgestuurd.

Missie

Onze missie is het bieden van complete nazorg aan zoveel mogelijk mensen die te maken hebben met een verlies. Onze aanpak is zodanig dat mensen in hun eigen kracht blijven staan, zo veel mogelijk gebruik makend van hun eigen netwerk.

We werken samen met gemeenten, welzijnsorganisaties en vrijwilligersorganisaties om voor iedereen de best passende oplossing te vinden.

Kernwaarden

Om deze missie te vervullen gaan wij uit van de volgende kernwaarden:

 • Gegarandeerd onafhankelijk
  door uit te gaan van een vraag en niet van een dienst. Wij werken niet op basis van commissie.
 • Kwaliteit
  door nascholingen en intervisies.
 • Oprecht en eerlijk
  door altijd integer en betrouwbaar te werken. We doen wat we beloven.
 • Maatschappelijk verantwoord
  door onze bedrijfsvoering niet ten koste van onze dienst te laten gaan.
 • Creatief en vernieuwend
  door steeds de best passende oplossing te zoeken voor een hulpvraag.

Landelijk

Nunazorg heeft vestigingen in alle delen van Nederland. Wij zijn een coƶperatie en hanteren landelijk dezelfde werkwijze.

Aftercare World

Aftercare.world is opgericht om het werk van Nunazorg ook over de grenzen mogelijk te maken. Nunazorg werkt als grondlegger samen met Aftercare.world.