Scroll omlaag

Wie zijn wij

Wij zijn Nunazorg. Al 14 jaar zijn we er voor iedereen die te maken heeft met ingrijpend verlies. Dit noemen wij nazorg.
We bieden een luisterend oor en onderzoeken daarnaast welke hulpvragen er spelen. We kijken naar emotionele, sociale, administratieve en gezondheidsaspecten van iemands leven. We helpen met vragen en zorgen die mensen aan ons kenbaar maken, en zoeken steeds oplossingen op maat. Vervolgens houden wij contact zolang we dat samen wenselijk vinden. Op deze manier overleggen we steeds tijdig welke hulp er nodig is en waar er moet worden bijgestuurd.

Missie

Onze missie is het bieden van complete nazorg aan zoveel mogelijk mensen die te maken hebben met een verlies. Onze aanpak is zodanig dat mensen in hun eigen kracht blijven staan, zo veel mogelijk gebruik makend van hun eigen netwerk.

Bij ons staat de hulpvrager altijd centraal. Hoe kunnen we deze unieke persoon zo goed mogelijk bijstaan?

We werken samen met gemeenten, welzijnsorganisaties en vrijwilligersorganisaties om voor iedereen de best passende oplossing te vinden, indien nodig.

Kernwaarden

Om deze missie te vervullen gaan wij uit van de volgende kernwaarden:

 • Gegarandeerd onafhankelijk
  door uit te gaan van een vraag en niet van een dienst. Wij werken niet op basis van commissie.
 • Kwaliteit
  door nascholingen en intervisies.
 • Oprecht en eerlijk
  door altijd integer en betrouwbaar te werken. We doen wat we beloven.
 • Maatschappelijk verantwoord
  door onze bedrijfsvoering niet ten koste van onze dienst te laten gaan.
 • Creatief en vernieuwend
  door steeds de best passende oplossing te zoeken voor een hulpvraag.

Islamitische nazorg

Bij Nunazorg zijn er collega's die ook islamitische nazorg bieden:

Inna lilahi wa inna ilayhi radjioen

Het eerste wat moslims zeggen wanneer iemand terugkeert naar zijn schepper.

Rouw wordt binnen de islam als cruciaal beschouwd, rouw is een belangrijk onderdeel van het menselijk bestaan. De rouwperiode, ook wel "az-Ziyarah" of "al-'Aza," genoemd, speelt een belangrijke rol in het leven van een moslim en wordt gekarakteriseerd door zowel maatschappelijke als religieuze aspecten.

Wij kennen en herkennen het belang van de nazorg tijdens de rouwperiode. Onze islamitische collega's kijken vanuit islamitisch perspectief. U kunt deze begeleiding op maat van ons ontvangen.

De Profeet (vrede zij met hem) zei: “Wie één van de moeilijkheden van de moeilijkheden van de gelovige verhelpt, Allah zal één van zijn moeilijkheden verbeteren op de Dag der Opstaand. En wie een ongemak (van een ander) aanpakt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn ongemak gerealiseerd.”

[Hadith an-Nawawi nummer 36, Sahieh Muslim]

Landelijk

Nunazorg heeft vestigingen in alle delen van Nederland. Wij werken samen en hanteren landelijk dezelfde unieke werkwijze.
Wij geloven in de kracht van de samenwerking.
Met elkaar kunnen we meer, weten we meer en zijn we meer!
Wij kunnen onze begeleiding bieden in 11 talen.

Aftercare World

Aftercare.world is opgericht om er voor alle mensen te kunnen zijn na een verliessituatie. Ook in andere landen. Nunazorg werkt intensief samen met o.a. België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.