Scroll omlaag

Voor begeleiding bij levend verlies

Met levend verlies bedoelen we de rouw die we ervaren nadat jijzelf of één van je dierbaren is getroffen door een chronische ziekte of beperking.

Wij zijn er niet alleen voor de ouder en partner maar ook voor broers, zussen, kinderen en grootouders.

Levend verlies is zwaar en tegelijkertijd zijn het levenslessen die je doen beseffen wat echt belangrijk is in het leven. Het gaat dan ook niet alleen over verdriet, machteloosheid, angst en rouw, juist ook over het leven met alle facetten die het biedt. Over veerkracht en de kracht om door te gaan ondanks alle zorg en zorgen. Het gaat over houden van.

De hulp van NuLevendVerlies helpt en ondersteunt je hierbij. Erover praten geeft lucht en ruimte waardoor je het weer beter aankan.

Wij zijn er voor jou zolang jij het nodig hebt

Ons team bij NuLevendVerlies bestaat uit mensen met een oprechte belangstelling voor jou en je situatie. Vanuit de verschillende persoonlijke en professionele ervaringen is er altijd iemand die weet en voelt wat je meemaakt en wat de uitdagingen daarin zijn om verder te kunnen met je leven op de manier die bij jou past.

Nunazorg is spreker op Tanexpo

Tanexpo is de grote uitvaartbeurs in Bologna, Italië. Nunazorg is door de organisatie uitgenodigd om te komen spreken en de Italiaanse uitvaartbranche meer te leren over het belang van nazorg.

Hier lees je meer over de lezing die Wendy gaat verzorgen.
Heb je ook belangstelling voor een lezing of workshop?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Nunazorg voor Nederlanders in Spanje

Nunazorg is nu ook beschikbaar voor de Nederlanders die wonen en leven in Spanje.

We staan de Nederlanders aan de Spaanse kust bij, bij rouw en verliessituaties. We doen dit in samenwerking met organisaties en in opdracht van de nabestaanden zelf.
Onze dienstverlening begint bij ieders unieke situatie en persoonlijke omstandigheden.
We bieden in de eerste plaats een luisterend oor, praten over rouw en houden contact voor zolang als dit nodig is.
Hier vind je de website voor de Nederlanders in Spanje.

Naast onze persoonlijke dienstverlening werken we aan een plek waar verdriet mag zijn. Een troosthuis waar mensen kunnen delen, verbinden en elkaar kunnen vinden als dat nodig is.
Binnenkort delen we hier meer over.

We zoeken nog versterking voor ons team.
Heb je belangstelling? Lees dan even de vacature tekst. Als het iets voor jou is, neem dan contact op met Wendy.

In ontwikkeling

Nunazorg groeit en ontwikkelt zich door.
We krijgen steeds meer vragen om mensen ook bij andere verliessituaties bij te staan. Met ons team werken we in sub-teams aan nieuwe afdelingen om de zorgvragers nog beter bij te kunnen staan.
Vanuit de samenwerking hebben we een schat aan expertise en ervaringsdeskundigheid om de nieuwe takken deskundig vorm te geven.